Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Húsvéti programok képes leírás - Húsvét.tlap.hu
részletek »

Húsvéti programok - Húsvét.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: husvet.tlap.hu » Húsvéti programok
Keresés
Találatok száma - 6 db
Bogácsi családi Húsvét

Bogácsi családi Húsvét

Családi Húsvét 2014. április 19-20. Közösségi Ház A kétnapos program keretein belül kézműves foglalkozásokkal, játékos vetélkedőkkel, tojásvadászattal és más szórakoztató programokkal várjuk a gyermekeket és szüleiket.

Hollókői Húsvéti programok

Hollókői Húsvéti programok

A Húsvét ma már nem csak az egyik kiemelkedő keresztény ünnepünk, Jézus feltámadásának ünnepe, hanem egy igazi családi esemény. Ennek megfelelően számos családi programmal készültünk, kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A Hollókői Húsvéti Fesztivál alkalmával Hollókő Világörökségi települése kizárólag a fesztivál hivatalos jegyének megvásárlásával látogatható. A jegy megvásárlásával a programokon túl minden kedves vendégünk ingyenesen látogathatja az Ófalu összes múzeumát és a Várat is, továbbá ingyenes gyermekfoglalkozásokkal és játszótérrel várjuk a kisebbeket.

Húsvéti program Ópusztaszeren

Húsvéti program Ópusztaszeren

Húsvéti program Ópusztaszeren. Hazánk legnagyobb húsvéti rendezvényén újra életre kel Ópusztaszeren a skanzen. Népviseletbe öltözött menyecskék, legények elevenítik meg az ünnephez kapcsolódó szokásokat. Ételszentelés, tojásfestés, régimódi locsolás, tréfás jelenetek, mesék, lovasbemutatók, muzsikaszó várja az érdeklődőket. Idén először: rendkívüli ajándék az elrejtett aranytojás megtalálójának! A szervezők a műsorváltoztatás jogát fenntartják!

Húsvét magazin hírek
Húsvéti programok Noszvajon
Húsvéti programok Noszvajon Húsvéti programok Noszvajon - Időpont: 2011. április 23/25. Április 23., szombat II. Báránykiállítás Megnyitó: 11.00 órakor Helyszín: Magtár Fogadó Borozója (Szomolyai út 2/a) A kiállítás alatt játszóház, báránybolt, a pincesoron báránysimogató, borkóstolási lehetőség Április 24-én, Húsvét vasárnap: Tojásvadászat a faluban Térképek felvétele és...
Húsvét 2011 - Kiállítás és tavaszköszöntő játék
Húsvét 2011 - Kiállítás és... Húsvét 2011 - Kiállítás és tavaszköszöntő játék a Mezőgazdasági...
Vidám húsvéti kalandtúra a Budakeszi Vadasparkban
Vidám húsvéti kalandtúra a Budakeszi... A Budakeszi Vadasparkban idén is új kalandokkal várjuk az érdeklődőket. Kicsiknek...
Húsvéti programok Noszvaj

Húsvéti programok Noszvaj

Húsvéti programok Noszvaj. 2012 Április 8-án, Húsvét vasárnap: Tojásvadászat a faluban Térképek felvétele és regisztráció: 10.00 és 12.00 között az Általános Iskola udvarán, ahol minden szükséges információt megkap majd a verseny részleteiről. Maximum 100 csapat regisztrációját tudjuk fogadni! Nevezési díj: 500 Ft/csapat Tojások leadása: 13.00-16.00-ig Eredményhirdetés és díjkiosztó: 17.00-kor az iskola udvarán A falu több portáján étkezési lehetőség falusi vendégasztal keretén belül, ezekről a helyekről szintén az iskola udvarán kaphatnak tájékoztatást. 2012 Április 9-én Húsvét hétfőn: Húsvéti Vendégvárás a Noszvaji Gazdaházban 10.00 órától 16.00 óráig Mákos, diós és mazsolás, foszlós kalács sütése, kóstolója, kézműves mesterségek bemutatója, gyermekeknek báb előadás, folklór műsor. A palócföldön hagyományos ünnepi menü egy részének elkészítésével, kóstolójával várjuk Húsvét hétfőjén a falunkba látogatókat. A noszvaji tájháznak két használható kemencéje van, ezekben sütjük a diós-, mákos- és mazsolás kalácsot. A tájház udvarán helyi termelők borával kínáljuk látogatóinkat, akiket közben népzenészek és néptáncosok szórakoztatnak. Kézműveseket is hívunk, akik az árusítás mellett be is mutatják mesterségük fogásait. A Húsvét nem maradhat el tojásfestés nélkül, s a gyerekeknek külön programokról is gondoskodunk. Programok: - tojásfestés, - kézművesek kirakodóvására ...

Húsvéti sokadalom

Húsvéti sokadalom

Húsvéti program: Húsvéti sokadalom - 2012 április 2. (10.00-17.00) A múzeumfalu évadnyitó legnagyobb programja a húsvét 2. napján megrendezett falusi húsvéti népszokás-bemutató. A Margaréta Néptánccsoport tagjai által előadott húsvéti locsolkodás kiegészül országos népművészeti kirakodó vásárral, kézműves bemutatókkal és a különböző felekezetek húsvéti asztalait bemutató időszaki kiállításokkal. Ha lemaradna a Nagypénteki tojásfestésről, ezen a napon még elsajátíthatja a megyénkre jellemző 'hímelési' technikákat. Kipróbálhatja ügyességét a játék udvarban, ahol a jeles napra való tekintettel tojásokkal tarkított sport - és ügyességi játékokat rendezünk. Rendezvény-belépők: Felnőtt belépő: 800.- Diák és nyugdíjas belépő: 600.- Családi belépő: 1800.- (2 felnőtt és 2 vagy több gyerek) Hat éven aluliak számára a belépés ingyenes!

I. Szoboszlói Húsvéti Fesztivál

I. Szoboszlói Húsvéti Fesztivál

I. Szoboszlói Húsvéti Fesztivál A böjti időszakot követően kerül megrendezésre Hajdúszoboszlón a Szoboszlói Húsvéti Fesztivál gasztrokulturális rendezvény. A fesztivál az ünnep tradicionális ételeit, szokásait, hangulatát eleveníti fel, amely minden korosztály számára színes kulturális programokat, eseményeket kínál. A rendezvény részletes programja is hamarosan feltöltésre kerül! Helyszín: Hajdúszoboszló Szent István Park 1-3.

Tuti menü