Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Húsvéti versek, Húsvéti SMS-ek képes leírás - Húsvét.tlap.hu
részletek »

Húsvéti versek, Húsvéti SMS-ek - Húsvét.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: husvet.tlap.hu » Húsvéti versek, Húsvéti SMS-ek
Keresés
Találatok száma - 13 db
A legjobb locsolóversek

A legjobb locsolóversek

Locsolóversek húsvéti locsoláshoz. Kelj föl párnáidról, szép ibolyavirág, Nézz ki az ablakon, milyen szép a világ! Megöntözlek téged az ég harmatával, Teljék a tarisznya szép piros tojással! E háznak van rózsabokra megöntözném, hogy virulna. A kis kertész fáradsága, egy pár tojás a váltsága. E háznak van-e rózsája? A rózsának van-e párja? Mert ha nincsen vállalkozom, hogy a rózsát meglocsolom. Zöld erdőben jártam kék ibolyát láttam. El akart hervadni szabad-e locsolni? Húsvét hétfőjén kinyílott egy rózsa, Hajnalhasadáskor, harmat hullt le róla. Ezüst harmat cseppent, kis üvegbe szedtem, Egy szép barna kislányt vele megöntöztem. Az éjjel azt álmodtam rózsa nyílt az ablakomban, Elakart hervadni, szabad-e locsolni?

Gyerek locsolóversek

Gyerek locsolóversek

Ákom-bákom, berkenye Eljött a szép húsvét reggele Én kis kertész legény vagyok Én még kicsi vagyok Húsvét másodnapján régi szokás szerint Itt a húsvét, eljött végre Jó reggelt, jó reggelt, kedves liliomszál Kinyílott az aranyeső Kinyílt az ibolya húsvét hajnalára Korán reggel felébredtem Megöntözlek rózsavízzel Patak mellett mentem Rózsa, rózsa szép virágszál Rózsavíz a kezembe E szép ajtón bekopogék E szép házba nyitottam Szép lányokat kergetek Szépen kérem az apját Van e háznak rózsabokra Zöld erdőben jártam

Húsvéti angol idézetek

Húsvéti angol idézetek

Az oldal egy angol idézet gyűjtemény. Számos kategóriában találhatóak idézetek: szerelmes, emberek, érzelmek, kapcsolatok, család, munka, nagyvilág, szórakozás, természet, sms, technika, ünnepek. Az oldalra idézetek beküldésére is van lehetőség regisztráció után. Költők szerint is lehet keresni idézetekre.

Húsvét magazin hírek
Húsvéti programok Noszvajon
Húsvéti programok Noszvajon Húsvéti programok Noszvajon - Időpont: 2011. április 23/25. Április 23., szombat II. Báránykiállítás Megnyitó: 11.00 órakor Helyszín: Magtár Fogadó Borozója (Szomolyai út 2/a) A kiállítás alatt játszóház, báránybolt, a pincesoron báránysimogató, borkóstolási lehetőség Április 24-én, Húsvét vasárnap: Tojásvadászat a faluban Térképek felvétele és...
Húsvét 2011 - Kiállítás és tavaszköszöntő játék
Húsvét 2011 - Kiállítás és... Húsvét 2011 - Kiállítás és tavaszköszöntő játék a Mezőgazdasági...
Vidám húsvéti kalandtúra a Budakeszi Vadasparkban
Vidám húsvéti kalandtúra a Budakeszi... A Budakeszi Vadasparkban idén is új kalandokkal várjuk az érdeklődőket. Kicsiknek...
Húsvéti idézetek

Húsvéti idézetek

Húsvéti idézetek továbbküldhető, kedvencekbe rendezhető gyűjteménye. Az unnepi-idezetek.hu oldal a húsvét mellett minden más Magyarországon elterjedt ünnepre kínál releváns ünnepi idézeteket, melyeket ingyenesen elküldhetsz kedvesednek, barátaidnak vagy családtagjaidnak. Az idézetek mind forrással vannak ellátva, és híres emberektől származnak.

Húsvéti locsolóversek versek

Húsvéti locsolóversek versek

Verset keresel? Itt megtalálod! Online versküldés e-mailben. Versek a szerelemről, barátságról, csalódásról. Versek minden alkalomra: születésnap, Karácsony, Húsvét, Szilveszter. Pálné Lele Ilona Húsvét napján Csilingel a hajnal Húsvét napjára, hímes tojás bujkál a lányok markában. Ibolya meg nárcisz, mind ilyenkor nyílik, locsoló legénynek gomblyukába illik. Füstölt sonka illata levegőben lengedez, áldottan jó ízű Megváltónk ünnepe. Tavaszi napsugár olyan szépen ragyog, arannyal hinti be ezt az áldott napot. Lázárné Gyulasi Ibolya Kinyílott az aranyeső, ibolya és jácint, Szép tavaszi virágillat a lányokhoz csábít. Kisvirágok lehelletét elhoztam tenéked, Illatos cseppjeit permetezve mérem. Hulljon hát a harmat a legszebb virágra, Ennek a háznak gyönyörü lányára.

Húsvéti SMS

Húsvéti SMS

Tarka barka kisnyulacska, hogy lehettél ilyen csacska, tyúk mondjára fészket rakva tojást tojtál húsvet napra! Kellemes húsvéti ünnepeket kivánok! Rügyezik az erdő,virágzik a táj, az orgonafán dalol egy tarka kismadár, azt énekli Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Rügyezik az erdő, virágzik a táj, az orgonafán dalol egy tarka kismadár, azt énekli Kellemes Húsvéti Ünnepeket!

Húsvéti SMS locsolóversek

Húsvéti SMS locsolóversek

Locsoláskor arról szól a fáma, Hogy minden leány örüljön máma. Az örömöt én is csak növelni jöttem. Mint megannyian előttem, s mögöttem. Az életről szólnak e napok, De életvizet sajna sehol sem kapok. Vettem hát kristályvizet, s hoztam azt magammal, Gondolom ezt itt nem fogadják haraggal. Ennek tehát illata nincsen, De tiszta szívvel adom, ez minden. Versem végéről nem feledhetem a kérdést, De ide az bizony nem érdemel helyet. Így hát külön teszem fel: Szabad-e locsolni? Húsvéti locsolóvers Ma van húsvét napja, második hajnala, Melyben szokott járni az ifjak tábora Serkenj fel ágyadból, cifra nyoszolyádból, Add ki hímesedet arany kosaradból. Add ki most szaporán, ne késsünk sokáig, Hogy a mi seregünk mehessen tovább is. Hogyha belőle bár kettőt-kettőt kapunk, Finom rózsavízzel szépen meglocsolunk.

Húsvéti SMS-ek

Húsvéti SMS-ek

Itt a húsvét, ilyenkor nagy szokás locsolóverset mondani, esetleg húsvéti SMS-t küldeni. Összegyűjtöttünk egy csokorral a legpoénosabb versikékből, reméljük találsz majd kedvedre valót. Zöld erdőben jártam, Elszállott egy sirály, Locsolkodni jöttem, Hő, király! Falu végén kanális, meglocsollak Téged is meg Anyád is! Piros tojás, fehér nyúl, LOKI, Fradi 3:0!

Húsvéti versek

Húsvéti versek

Húsvéti versek bővíthető, továbbküldhető gyűjteménye. Tavaszvárás szép ünnepe Itt a tavasz, eljön végre közeleg a húsvét, minden gyermek kicsi szíve várja ezt már oly rég. Tudják hogyha jön a nyuszi lesz majd sok ajándék, sok - sok színes hímes tojás, csokinyúl és játék. Mennyi - mennyi vidám perc és mennyi csodás érzés, felszabadult gyermekkacaj, szeretet és féltés. Sok csillogó gyermekszemben csak örömöt látni, nyuszipajtás jó hogy itt vagy öröm téged várni. Elhozod a vidámságot a tavasz jön veled, kikelet lesz a szívekben s elűzöd a telet. Várja ezt már nagyon régen minden gyermek s felnőtt, a húsvét szép ünnepére eltűnnek a felhők. Sok vidámság, gyermekzsivaj töri meg a csendet, nem zavar ez senkit se most nem sért semmi rendet. Húsvétot ül minden ember s locsolkodni készül, a lányok is készülnek már piros tojás szépül. Sok kisgyermek tanulgatja a locsoló verset, locsolásért a jutalma egy hímes tojás lesz. Szép hagyomány lett a húsvét, Jézus szép ünnepe, feltámadás és megváltás, ez az üzenete. Megtanulja minden gyermek húsvét ünnepével, szeretet és megbocsájtás jár Jézus nevével. Tavaszvárás szép ünnepe húsvét újra itt van, megdobbantja a szíveket a bánat elillan. Tavasz lesz a szívekben is erre várunk régen, csak béke és szeretet lesz higgyünk a mesében! Purzsás Attila

Hirdetés
Húsvéti versek és népköltések ovisoknak

Húsvéti versek és népköltések ovisoknak

Óvodásoknak szóló húsvéti versek és népköltések E húsvét ünnepnek második reggelén tudják azt már maguk, mért jöttem ide én. Hamar hát előmbe, százszorszép leányok, piros rózsavízem hadd öntözzem rátok! Aztán nyugodt szívvel innen távozhatok, emlékül néhány szép piros tojást kapok. /Sepsiszentgyörgy/ Ákom- bákom, berkenye; Szagos húsvét reggele. Leöntjük a virágot, Visszük már a kalácsot. /nk./ - Megérkeztem, itt vagyok, rózsavízzel locsolok. Aki ügyes kisgyerek, katonásan tiszteleg. És mielőtt hazatér, locsolásért tojást kér. /nk./

Legjobb Húsvéti SMS-ek

Legjobb Húsvéti SMS-ek

Honlapunkon SMS üzeneteket gyűjtöttünk Neked össze arra az esetre, ha éppen ihlet hiányában egy kis segítségre lenne szükséged! Az üzenetek száma folyamatosan bővül, a legutolsó SMS szövegét itt olvashatod: Szólj hozzá Te is az adott témához értékeld az SMS-eket, küldj be magad is vicces, vagy éppen tanulságos SMS szövegeket és vegyél részt az ajándék sorsoláson! Jelenleg ez az üzenet kapta a legjobb értékelést az SMS lexikon oldalán: "Őrjítően hiányzol, nagyon magányos vagyok a lelkem nélkül, a szerelmem nélkül: Nélküled. Te boszorkány, elloptad a szívem, de ne add vissza!" Reméljük, hogy segíthettünk és hamarosan Te is hozzájárulsz az SMS lexikon bővítéséhez!

Locsolóversek

Locsolóversek

Néked int a hóvirág, s barka bontja bársonyát. Itt a tavasz: kikelet, s a húsvét is közeleg. Devecsery László Én a kertész fia vagyok, kislányokat locsolgatok. Gyere, kislány, el ne hervadj, Jó kölnivel meglocsollak! Bari béget zöld gyepen Sárgállik a hérics Bocsánat, de rávizelek A fejedre én is.

Netorian húsvéti locsolóversek

Netorian húsvéti locsolóversek

Én kis kertész legény vagyok, Rózsavízzel locsolkodok. Úgy locsolom a lányokat, Mint kertész a virágokat. Korán reggel felébredtem, messze-messze jártam, Tündérország kiskertjéből rózsavizet hoztam. Na, te kislány, megöntözlek, ma van húsvét napja, Tündököljön a két orcád, mint a piros rózsa. Az illatos rózsavíztől megnőnek a lányok, Zsebemben is elférnek a piros tojások. Korán reggel útra keltem, Se nem ittam, se nem ettem. Tarisznya húzza a vállam, Térdig kopott már a lábam. Bejártam a fél világot, Láttam sok-sok szép virágot. A legszebbre most találtam, Hogy öntözzem, alig vártam. Piros tojás, fehér nyuszi, Locsolásért jár egy puszi.

Tuti menü